26 September 2023

Το ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης έδωσε εντυπωσιακό «παρών» στην 87η Δ.Ε.Θ

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΣΤΟ “THESS FASHION” & ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΣΠΟΥΔΩΝ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΚΘΕΣΗΣ

Εντυπωσιακό «παρών» στην 87η Δ.Ε.Θ. (Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης) έδωσε το ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης, παρουσιάζοντας στους επισκέπτες της έκθεσης τα κορυφαία προγράμματα σπουδών που παρέχει σε 95 ειδικότητες και προσφέροντας Υποτροφίες Σπουδών μέσω κλήρωσης!

Συγκεκριμένα, το μεγαλύτερο ΙΕΚ στη Θεσσαλονίκη «έτρεξε» Διαγωνισμό Υποτροφιών, μέσω του οποίου 4 τυχεροί επισκέπτες κέρδισαν μεγάλα δώρα εκπαίδευσης:

  • 1 πλήρη –διετή- υποτροφία για το ΙΕΚ ΑΛΦΑ
  • 2 ετήσιες υποτροφίες για το ΙΕΚ ΑΛΦΑ
  • 1 υποτροφία για σεμινάριο/πρόγραμμα εξειδίκευσης του Κέντρου Ανωτέρων Σπουδών ΑΛΦΑ studies

Αξίζει να σημειωθεί ότι, στο πλαίσιο της Δ.Ε.Θ. πραγματοποιήθηκε το «ThessFashion»: επίδειξη μόδας που συνδιοργάνωσε το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης και το ELEVATE, με αποτέλεσμα οι επισκέπτες της έκθεσης να έχουν την ευκαιρία –για πρώτη φορά στην ιστορία της διοργάνωσης-  να παρακολουθήσουν επίδειξη μοντέλων που φορούσαν γυναικεία και ανδρικά ενδύματα, υποδήματα και αξεσουάρ προμηθευτών από όλη την Ελλάδα.

Οι σπουδαστές και σπουδάστριες του Τομέα Ομορφιάς & Μόδας του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης δεν μπορούσαν παρά να συμμετέχουν στο λαμπερό fashion show ως εξής:

Το ΙΕΚ ΑΛΦΑ στην 87η Δ.Ε.Θ

Κάνε ΣΗΜΕΡΑ εγγραφή στο ΙΕΚ ΑΛΦΑ στη Θεσσαλονίκη & εξασφάλισε μία από τις τελευταίες θέσεις για σπουδές με επιδότηση διδάκτρων σε 19 Τομείς: https://iekalfa.gr/iek-thessaloniki/

Για περισσότερες πληροφορίες & εγγραφές στα Νέα Τμήματα Οκτωβρίου 2023:

  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης: Βαλαωρίτου 9, 2310 552406
  • www.iekalfa.gr
ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ