22 September 2023

Το ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά Υποστηρικτής στο “2ο PIRAEUS TASTE FESTIVAL, sea food & more” του Δήμου Πειραιά

Ο ΠΟΛΥΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΕΠΙΣΙΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΙΕΚ ΑΛΦΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ & ΦΕΤΟΣ ΓΕΥΣΤΙΚΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΟΥ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ

Με εμπνευσμένες, γευστικές δημιουργίες «κλέβει τις εντυπώσεις» η πολυβραβευμένη Σχολή Μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά, στηρίζοντας το “2ο PIRAEUS TASTE FESTIVAL*: Sea Food and More”: το γαστρονομικό φεστιβάλ που διοργανώνει για 2η συνεχή χρονιά ο Δήμος Πειραιά (22 Σεπτεμβρίου έως 1 Οκτωβρίου) με παράλληλες εκδηλώσεις στο Μικρολίμανο, την πλατεία Αλεξάνδρας, το Πασαλιμάνι, την πλατεία Κανάρη, την πλατεία Κοραή και την Πειραϊκή!

Αφιερωμένο φέτος στη Βιώσιμη Κουζίνα με γνώμονα τη φιλοσοφία “Zero Food Waste”, το “2o Piraeus Taste Festival –στο πλαίσιο του οποίου φιλοξενείται και η έκθεση γαστρονομικών προϊόντων «Piraeus Taste Fair»- στοχεύει στην ανάδειξη της πόλης του Πειραιά ως διεθνούς τουριστικού προορισμού και στην προβολή της Γαστρονομίας ως έναν από τους πλέον δυναμικούς πυλώνες της τουριστικής ανάπτυξης της πόλης.

Στο πλαίσιο του «2ου PIRAEUS TASTE FESTIVAL: Sea Food and More», οι σπουδαστές Μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής του ΙΕΚ ΑΛΦΑ στον Πειραιά υποδέχονται τους επισκέπτες του φεστιβάλ σε ειδικό περίπτερο στο Πασαλιμάνι, προσφέροντας αλμυρές και γλυκές δημιουργίες με προϊόντα από όλη την Ελλάδα!

Γεννήθηκες για να ΠΕΤΥΧΕΙΣ στη Μαγειρική ή τη Ζαχαροπλαστική;

Ξέρεις τι ζητάς! Κάνε σήμερα την εγγραφή σου στο Νο1 Chef School της χώρας & εξασφάλισε έκπτωση 40%: https://iekalfa.gr/tomeis-spoydwn/episitismos/!

Για περισσότερες πληροφορίες & εγγραφές στα Νέα Τμήματα Οκτωβρίου 2023:

  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά:Φίλωνος 39, 210 41 20 714 (& νέα κτιριακή δομή Γούναρη 14 & Τσαμαδού)
ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ