19 December 2017

Δωρεάν Σεμινάριο «Chef Masterclass: Chutney Μανιταριών»

Κολλάζ από το σεμινάριο «Chef Masterclass: Chutney Μανιταριών»

Ο Τομέας Επισιτισμού του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης, διοργάνωσε Δωρεάν Σεμινάριο Chef Masterclass με θέμα: «Chutney Μανιταριών» σε συνεργασία με την εταιρεία Terra Fyllida, την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου, στις εγκαταστάσεις του, Βαλαωρίτου 9.

 

Με εισηγητή του σεμιναρίου τον Executive Chef, κ. Κοσμίδη Παναγιώτη, σπουδαστές, φοιτητές και επαγγελματίες από τον κλάδο του Επισιτισμού, πήραν μέρος στο εν λόγω σεμινάριο κερδίζοντας τεχνογνωσία και πολλές ιδέες για τη μαγειρική.

 

Οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης αποκόμισαν πλούσιες γνώσεις για τον κόσμο των μανιταριών, τα μοναδικά στο είδος τους Chutney μανιταριών της Terra Fyllida, το γλυκό κουταλιού μανιτάρι, τον τρόπο παρασκευής τους, καθώς και τις ποικίλες δυνατότητές τους στην ανάδειξη συνδυασμού γεύσεων, αρωμάτων και εντυπωσιακού στολισμού.

 

Το Σεμινάριο αυτό πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της συνεχούς επιμόρφωσης των σπουδαστών του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης για τις εξελίξεις του κλάδου τους.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ