27 September 2017

Στο ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά η επίσημη παρουσίαση της ομάδας OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. – ΟΜΙΛΟΣ ΞΥΝΗ

ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΠΡΟΣΦΕΡΘΗΚΕ ΠΛΗΡΗΣ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΒΟΛΕΪ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΖΑΚΧΑΙΟΥ

 

Εκατοντάδες νέοι σπουδαστές, αλλά και πλήθος φιλάθλων του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τη νέα ομάδα handball ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. -ΟΜΙΛΟΣ ΞΥΝΗ, στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΑΛΦΑ στον Πειραιά, Φίλωνος 39.

Σύσσωμη η ομάδα, με τους διεθνείς παίκτες της στο handball και όλο το τεχνικό επιτελείο, βρέθηκε την Πέμπτη 21/9 στο μοναδικό ΙΕΚ στον Πειραιά που έχει στρατηγική συνεργασία με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, για να μιλήσει με τους σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΛΦΑ από τον Τομέα Πολιτισμού- Αθλητισμού και από άλλους τομείς σπουδών και να φωτογραφηθεί μαζί τους.

Στην επίσημη παρουσίαση της ομάδας παρευρέθηκαν, μεταξύ άλλων: η Γενική Γραμματέας του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π, κα. Χριστίνα Τσιλιγκίρη, ο Διευθυντής Επικοινωνίας & Αθλητικού Τομέα του ΙΕΚ ΑΛΦΑ, κ. Αντώνης Γλύκας, ο καθηγητής-συγγραφέας, κ. Σοφοκλής Ξυνής, η διευθύντρια του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά και Γλυφάδας, κα Δανάη Σημαντηράκη.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο καθηγητής-συγγραφέας και πρόεδρος του ομίλου ΞΥΝΗ, κ. Σοφοκλής Ξυνής, προσέφερε πλήρη υποτροφία σπουδών στη διεθνή αθλήτρια βόλεϊ και παίκτρια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, κα. Κατερίνα Ζακχαίου, η οποία μάλιστα προστέθηκε -υπογράφοντας το σχετικό έγγραφο- στους εκατοντάδες επώνυμους και μεγάλους αθλητές, που υποστηρίζουν την πρωτοβουλία του ΙΕΚ ΑΛΦΑ, «DUAL CAREER».

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ