30 August 2017

Το ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά Χορηγός Εκπαίδευσης στο 1ο Φεστιβάλ Πολιτισμού Νέων Παλαιού Φαλήρου, με την αιγίδα του Δήμου Π. Φαλήρου

Χορηγός Εκπαίδευσης ήταν το ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά στο 1ο Φεστιβάλ Πολιτισμού Νέων Παλαιού Φαλήρου, μια διοργάνωση που στοχεύει να αποτελέσει ένα δημιουργικό περιβάλλον πολιτισμικής έκφρασης της νεολαίας.

Στο πλαίσιο του φεστιβάλ, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο νέο πάρκο που εγκαινίασε ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου, στην πλατεία Αγίου Γεωργίου (στάση τραμ Τροκαντερό), οι θεατές είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από τις 20.00 έως τις 23.00, μουσικοχορευτικές παραστάσεις και ενδιαφέρουσες δράσεις των νέων του Δήμου.

Χειροποίητα εκθέματα και κατασκευές των μαθητών σχολείων του Δήμου Π. Φαλήρου, παρουσίαση τεχνολογικών και ρομποτικών συστημάτων, θεατρικά δρώμενα, ομιλίες και ντοκιμαντέρ ήταν μερικά μόνο από τα «συστατικά» του φεστιβάλ, που φιλοδοξεί να γίνει μια πολιτισμική «πλατφόρμα επικοινωνίας» μεταξύ νεολαίας και κοινού.

Το «1ο Φεστιβάλ Πολιτισμού Νέων Παλαιού Φαλήρου» διοργανώθηκε από το Σύνδεσμο Κατοίκων Παλαιού Φαλήρου «O Φάληρος», υπό την αιγίδα του Δήμου Παλαιού Φαλήρου και τη συμμετοχή των κκ. Δημήτρη Ουγγαρέζου και Γιώργου Πολυχρονίου.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ