9 November 2017

«SUSHI MASTERCLASS» διοργάνωσε το Chef School του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με την Cardinal

Το Chef School του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης, διοργάνωσε δωρεάν σεμινάριο με θέμα: «SUSHI MASTERCLASS: Τα πρώτα βήματα στην Τέχνη του Sushi» αποκλειστικά για τους σπουδαστές του Τομέα Επισιτισμού. Εισηγητής του σεμιναρίου ήταν η κα. Κατερίνα Χανιώτη, Chef της εταιρείας Cardinal.

 

Το σεμινάριο είχε στόχο να γνωρίσουν οι συμμετέχοντες  στην πράξη όλα τα στάδια για την προετοιμασία και την παρασκευή απολαυστικών και εντυπωσιακών Sushi. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη της εταιρείας Cardinal, τον απόλυτο προορισμό στο χώρο των Ασιατικών τροφίμων και Ασιατικών σκευών σερβιρίσματος και μαγειρέματος στην Ελλάδα.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ