6 December 2017

Γιορτινό σεμινάριο διοργανώνει το ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης με θέμα «Γεύσεις με Άρωμα Χριστουγέννων»

Ιδέες για το Χριστουγεννιάτικο Ρεβεγιόν θα προσφέρει το Σεμινάριο με θέμα «Γεύσεις με Άρωμα Χριστουγέννων» του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης, την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου, 12:00 με 17:00, στις εγκαταστάσεις του, Βαλαωρίτου 9.

 

Στο εν λόγω σεμινάριο εισηγητής θα είναι ο γνωστός Executive Chef στο Achinos Beach και Sous Chef στο Sea Food Restaurant 7 Thalasses, Τσοπάνογλου Δημήτρης, προσφέροντας σε επαγγελματίες και μερακλήδες λάτρεις της Μαγειρικής, μία ολοκληρωμένη πρόταση για ένα πιο εντυπωσιακό και γευστικό τραπέζι τις γιορτινές μέρες που πλησιάζουν.

 

Το Μενού περιλαμβάνει τις εξής προτάσεις:

 

Welcome

  • Blinis με φουαγκρά, βατόμουρα γλασέ, τυρί κρέμα και σαλάτα Vinsanto

Ορεκτικό

  • Βελουτέ γλυκιάς κολοκύθας με φρέσκο τζίντζερ και κρέμα σαντιγύ

Ορεκτικό

  • Καρπάτσιο μόσχου με σάλτσα εσπεριδοειδών , Wasabi και chili sauce

Σαλάτα

  • Σαλάτα meselun με mango, προσούτο, ντοματίνια, ρόδι, φουντούκια και βινεγκρέτ ροδιού

Κυρίως Πιάτο

  • Πάπια Πεκίνου με πουρέ πατάτας, πράσινο μήλο, σάλτσα κόκκινου κρασιού

Επιδόρπιο

  • Armenonville

Μία παροιμία λέει ότι «ο έρωτας περνάει από το στομάχι»! Με τις παραπάνω γεύσεις και τα αρώματα που ξεδιπλώνονται στον ουρανίσκο κάθε τολμηρού καλοφαγά, το μόνο σίγουρο είναι ότι οι καλεσμένοι σας θα ερωτευτούν τον τρόπο μαγειρικής και το μεράκι σας.

 

Error: Contact form not found.

 

Για περισσότερες πληροφορίες ή κρατήσεις θέσεων:

ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης: Βαλαωρίτου 9, 2310 552 406

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ