Home » ΣΠΙΡΟΥΛΙΝΑ: Μία ακόμα υπερτροφή ή κάτι παραπάνω;
ΣΠΙΡΟΥΛΙΝΑ: Μία ακόμα υπερτροφή ή κάτι παραπάνω;
Δωρεάν σεμινάριο των Τομέων Διαιτολογίας και Διατροφής, Υγείας, Φαρμάκων και καλλυντικών του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης.
Οι Τομείς Υγείας, Αγροτικής Ανάπτυξης, Διαιτολογίας και Διατροφής, Φαρμάκων και Καλλυντικών του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης, διοργανώνουν δωρεάν σεμινάριο με θέμα: «Σπιρουλίνα: Μία ακόμα υπερτροφή ή κάτι παραπάνω;» την Πέμπτη 27 Απριλίου, ώρα 16:00, στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης, Βαλαωρίτου 9, Αίθουσα Διαλέξεων (1ος όροφος). Εισηγητής του σεμιναρίου θα είναι ο κ. Εμμανουήλ Λιανάκης, ιδιοκτήτης της εταιρίας Spiroulina Platensis.
Το σεμινάριο έχει στόχο να προβάλλει τα πολλαπλά οφέλη της σπιρουλίνας στον ανθρώπινο οργανισμό, να παρουσιάσει μεθόδους ασφαλούς παραγωγής της, αλλά και να επισημάνει το εύρος εφαρμογών της.
Η είσοδος είναι ελεύθερη και σε όλους τους συμμετέχοντες θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης για να εμπλουτίσουν το βιογραφικό τους!
Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας:
ΙΕΚ ΑΛΦΑ, Βαλαωρίτου 9, Θεσσαλονίκη
Τηλ.: 2310 552406